, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

AG TEKSTİL

AG TEKSTİL

baju jahit, batik, belajar, guru, indonesia, jahit, jogja, kaos, kebaya, konveksi, kursus, kursus menjahit, les, mesin jahit, obras, private, sekolah, terbaik, usaha, yogyakarta
AG TEKSTİL


ag tekstil - AG Tekstil Ali Ünal ve Gülçin Ünal tarafından 1996 yılında dış giyim ihracatına yönelik olarak İzmir'de kurulmuş ve faaliyete geçmiştir. Disiplinli çalışması, kaliteye önem vermesi, hızlı servis sağlaması nedeniyle kısa sürede Avrupalı büyük alıcıların gözde bir tedarikçi firması olmuştur.

AG Tekstil dokuma kumaştan mamul abiye ve spor giyime uygun tekstil ürünleri üretmektedir. 2006 yılından itibaren örme kumaştan yapılan ürünlerinde imalatına başlamıştır. Üretiminin %50'lik kısmı dokuma, %50'lik kısmıda örme ürünlerden oluşmaktadır.

2001 yılında "AG" olan markasının patentini almış olup, 2006-2007 yılları itibari ile tüm müşterilerinin modelleri yanında kendi markası olan AG adı altında tasarlayıp imalatını yapmış olduğu ürünlerini de iç piyasa pazarlarına sunmaya başlamış ve bu doğrultuda tüm hızla sektördeki üst sıralarda yerini almıştır.

AG Tekstil firması bugün profesyonel bir anlayışla yönetilerek müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kalite disiplininden taviz vermeyerek dünya çapında bir firma olmak doğrultusunda hızla ilerlemektedir.



Dengan adanya informasi yang kami sajikan tentang  ag tekstil

, harapan kami semoga anda dapat terbantu dan menjadi sebuah rujukan anda. Atau juga anda bisa melihat referensi lain kami juga yang lain dimana tidak kalah bagusnya tentang Cara Simple Membuat Penutup Kulkas dari Kain Flanel 

. Sekian dan kami ucapkan terima kasih atas kunjungannya.

buka mesin jahit : http://www.agtextile.com.tr/

0 komentar:

Post a Comment