MESIN JAHIT MINI Dari Lazada

 MESIN JAHIT MINI Dari Lazada

cara pakai mesin jahit mini  mesin jahit mini singer  harga mesin jahit mini  mesin jahit mini lazada  mesin jahit mini portable 4 in 1  harga mesin jahit singer  mesin jahit mini murah  harga mesin jahit manual
 MESIN JAHIT MINI Dari Lazada


beli  mesin jahit mini - Dah lama teringin nak beli mesin jahit...nak beli yang mahal..al maklumlah...he dengan budget dan kemahiran menjahit yang tak seberapa, so beli saja mesin jahit mini.OK ape...


Kali ke3 shopping di Lazada, memang best, selain sistem kurier taqbin yang mesra pelanggan, bayaran juga boleh dibuat semasa terima barang.So kat situ dah jimat masa, tenaga kan.Beli mesin jahit ni sebab utama nak buat barut,bedung dan nursing pillow untuk new born nanti hehe...


Ha...cantik tak...purple lagi...cute kan.

Harga■ RM63 after less RM150
Berat ■ 1.12kg
Metarial■ Plastik
Gift ■ Manual Book, Pedal, Adaptor, Set Tambahan


Yang best nye, kalau beli dekat pasaraya kena tunggu waktu less, lama tu, kadang tu tak disertakan adaptor, kena beli asing.So dah jimat dah kan.Kalau nak pakai bateri pun boleh AA++ 4biji.


Ha kalau nak guna manual pun boleh, ada 3 button kan.
Button 1 ■ On Off Lampu
Button 2 ■ Jahit
Button 3 ■ Speed


Ha cun tak....boleh lah menjahit dalam gelap haha


Hasil jahitan mesin jahit mini, cantik, kemas dan kukuh juga kan...so nantikan hasil jahitan di entri selepas ni ye kengkawan
Jom shopping di Lazada banyak pilihan, diskaun dan service yang tip top.

■■ Tak kisah lah barangan tu mahal atau murah, janji berkualiti dan kita pandai dan cermat menggunakannya..In sha allah ia akan ok2 aje ^_^


Dengan adanya informasi yang kami sajikan tentang  beli  mesin jahit mini

, harapan kami semoga anda dapat terbantu dan menjadi sebuah rujukan anda. Atau juga anda bisa melihat referensi

lain kami juga yang lain dimana tidak kalah bagusnya tentang  JUAL POLA MURAH

. Sekian dan kami ucapkan terima kasih atas kunjungannya.

buka mesin jahit : http://www.mamadarwiish.com/2014/04/mesin-jahit-mini-dari-lazada.html

0 komentar:

Copyright © 2016 Kursus Menjahit.